Hoe werkt het offerte aanvragen of bestellen

Op werkkledingbaas.nl (onderdeel van Demo-Design) kunt u snel en gemakkelijk uw werkkleding online bestellen, u kunt bij ons de kleding onbedrukt bestellen en meteen gratis thuis laten bezorgen, de minimale afname eenheid totaal is 5 stuks. Dus er moeten wel minimaal 5 items uit onze shop besteld worden.

Dit kunnen alle producten zijn van jassen, broeken tot en met sokken. De tweede mogelijkheid die wij bieden is bedrukte werkkleding, u kunt gemakkelijk via deze website uw logo meesturen en een prijs offerte aanvragen.

Wanneer wij deze binnen krijgen zullen wij binnen 12 uur u een passende offerte op maat toesturen, wanneer u uw logo meestuurt ontvangt u ook een digitale proef (vrijblijvend). Hieronder ziet u nogmaals de uitleg over het bestellen.

Wilt u toch eerst het product in het echt zien? dat kan uiterraad ook!

Wij hebben onze showroom in Kootwijkerbroek wanneer u even contact opneemt en een afspraak maakt met een van onze verkoop mederwerkers dan staan wij u groot te woord. Wij hebben ook buitendienst medewerkers die zelf bij u op uw bedrijfslocatie komen, voor meer informatie hierover neem dan contact met ons op.

 

U kunt bij ons op de website kiezen uit 2 mogelijkheden offerte aanvragen of direct bestellen. 

  1. U kunt bij ons op de website kiezen uit 2 mogelijkheden:
    offerte aanvragen (bij groteren aantallen en met opdruk)
    of u kunt direct online bestellen (wanneer u geen opdruk nodig heeft).

  2. Als u uw kleding wilt laten bedrukken vraag dan eerst een offerte aan, wilt u de kleding onbedrukt hebben dan kunt u het eventueel direct online bestellen en betalen.

  3. Komt u er niet uit? Wij kunnen gratis en vrijblijvend bij u langskomen of u komt bij ons in de showroom langs, neem even contact op met onze verkoop afdeling voor een afsrpaak. Bij andere verkoop of druktechnische vragen is ons verkoopteam bereikbaar van 09:00 t/m 17.00 (maandag t/m vrijdag)