Wel of geen opdruk op uw werkkleding

Nieuws Date: Aug 10, 2018

Wilt u wel of geen opdruk op uw werkkleding? Als particulier snappen wij dat u geen bedrukking wenst maar als ZZPér of bedrijf is de overweging om het te doen vele malen groter...

 

Werkleding voor particulieren

Particulieren kunnen op onze website eenvoudig hun werkkleding bestellen zonder opdruk, u kunt dan ook gemakkelijk direct online betalen of u kunt kiezen om achteraf te betalen. (tevens is een overschrijving ook mogelijk)

 

Werkkleding voor bedrijven met bedrukking

Wanneer u als bedrijf of ZZPér werkkleding bij ons wilt bestellen kan dit op verschillende manieren. U kunt als allereerst de keuze maken of u wel of geen bedrukking wilt op de kleding. Dit kunt u aangeven bij het product zelf. Als bedrijf is het natuurlijk wel vanzelfsprekender om voor een bedrukking of borduring te kiezen. Wij doen dit al bij lage aantallen en tegen een zeer scherpe prijs! 

 

Hoe vraag ik een offerte aan met bedrukking?

Dit werkt op dezelfde manier als bestellen, u kiest de gewenste kleding voor de offerte en wanneer u klaar bent gaat u naar de winkelmand. Wanneer u dan op direct afrekenen of offerte aanvragen klikt kunt u uw gegevens invullen en daarna het vinkje offerte aanvragen aan klikken. U stuurt ons dan uw offerte en wij reageren binnen 24u met de prijs.

Bij vragen neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling op: 0318-848121