Welke bedrukkingstechnieken kan ik gebruiken op mijn bedrijfskleding

Wij bedrukken zelf in eigen huis, daarom scherpe prijzen, levertijden en de beste kwaliteit! 

Wij kunnen uw bedrijfskleding voorzien van de beste bedrukking tegen een zeer scherpe prijs. Wij bieden 3 verschillende soorten bedrukkingstechnieken aan op onze website, hieronder leggen wij de verschillende technieken uit. Komt u er nog niet uit neem dan even contact op met onze verkoopafdeling deze helpt u graag verder.

U kunt bij ons op de website kiezen uit 3 verschillde bedrukkingstechnieken.
 

  1. Borduring: dit is een duurzame oplossing voor uw logo op de werkkleding. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van polyester borduurgaren verkleurt en krimpt de borduring niet tijdens het wassen of in de droger. Bovendien geeft een borduring een mooie exclusieve uitstraling. Doordat wij nauw samen werken met een grote borduurstudio kunnen wij zeer snel (7 dagen) en kwalitatief hoogstaand borduren. 

  2. Transferdruk: voor het bedrukken van de bedrijfskleding kunnen we gebruik van transferdruk. Hiervoor worden transfers geproduceerd. Deze transfers (simpel voorgesteld als stickers) brengen wij onder een bepaalde hitte en druk op uw werkkleding aan. De lijmlaag van de transfers wordt vloeibaar onder die bepaalde hitte en als deze afkoelt verlijmt deze zich aan het textiel waardoor uw kleding voorzien is van het logo.

  3. Zeefdruk: Met zeefdrukken kun je in principe elk materiaal, elk oppervlak en elke structuur bedrukken. Ook elke materiaalvorm is bedrukbaar (bol, hol, rond). Je drukt met een relatief dikke laag inkt, hierdoor kun je dekkend en kleurecht drukken. Dekkend wil zeggen dat je de de ondergrond niet meer door de aangebrachte inktlaag heen kunt zien. Kleurechtheid wil zeggen: de mate waarin de inktlaag onder invloed van licht verandert. De bedrukking kan aan speciale eisen voldoen, bijvoobeeld: wasbestendig, weerbestendig, temperatuurbestendig, chemicalien bestendig of vetbestendig. Een ander voordeel is dat zeefdruk een levenslange garantie heeft, deze manier van drukken is onverwoestbaar. De grootte van te drukken materialen varieert van heel klein tot zeer groot.