FHB

FHB
View as Grid List
Page

Vertoond 1-24 of 144 resultaten

View as Grid List
Page

Vertoond 1-24 of 144 resultaten

FHB werkkleding komt oorspronkelijk uit Duitsland en is opgericht in 1894. FHB bedrijfskleding is marktleider in Duitsland met de productie van werkkleding. FHB is enkele jaren geleden gestart met een eigen unieke bedrijfskledinglijn, deze lijn is een slim en doordacht concept  wat uitgewerkt is en bestaat uit 10 verschillende kleuren.

De werkkleding FHB beschermd je bij gevaarlijke en moeilijke situaties, de kleding is zo ontwikkeld dat het tegen een stootje kan en het ziet er ook nog eens gelikt uit. Door de comfortabele bedrijfskleding voelt uw personeel zich prettig en dat zorgt voor meer productiviteit en plezier op de werkvloer. Wij van werkkledingbaas voorzien de FHB werkkleding ook van bedrukking of borduring. Dit kan zijn uw bedrijfslogo of een andere opdruk. Onze eigen DTP studio maakt vrijblijvend een digitaal ontwerp.

Het assortiment FHB bevat o.a werkbroeken, polo's, sweaters fleece, softshell en werkjassen. Voor meer informatie bel met onze verkoop afdeling op telefoon 0342 - 430 352