Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
offerte mandje

Werk t-shirts

Rooster  Lijst 

Showing 1 to 12 of 286 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Showing 1 to 12 of 286 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bedrijfsshirts laten bedrukken of borduren? wij leveren de shirts ook onbedrukt.

Ieder bedrijf wil zo goed en zo vaak mogelijk onder de aandacht wordt gebracht, u toch ook? Dit kan gemakkelijk door uw werkshirts bedrukken of borduren. Een werkshirt dat bedrukt is met een logo of tekst zorgt voor een professionele uitstraling en vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf. Bij werkkledingbaas is het bedrukken ook nog eens zeer voordelig en van top-kwaliteit. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is en elk bedrijf weer andere eisen stelt aan bedrijfsshirts, hebben wij een uitgebreid assortiment aan werkshirts. Wij leveren onder andere de merken: Herock t-shirts, Snickers t-shirts, Mascot t-shirts, FHB t-shirts, James and Nicholson t-shirts, Albatros t-shirts en Karlowsky t-shirts.

Onze shirts zijn verkrijgbaar inverschillende maten, pasvormen en kleuren. U kunt kiezen voor een extra zware kwaliteit, maar ook voor shirts die gemaakt zijn van voorgekrompen materiaal. 

Komt u er niet helemaal uit qua kleding of bedrukking? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over...