Kleding Tricorp

Tricorp kleding: voor dagelijks intensief gebruik!

 

A-Kwaliteit werkkleding, dat is het merk Tricorp! Dit merk dat 100% garant staat voor veiligheid en ook zeker de duurzaamheid. De kleding van Tricorp is, zoals echte werkkleding bedoelt is, veilig en van hoge kwaliteit. Tricorp kleding is stoer, veilig en voldoet daarom ook aan de strengste eisen voor beschermde werkkleding. 
Tricorp heeft een eigen concept samengesteld, hiermee kun je alle kleding in één keer bestellen. Zoals je ziet in de collectie zie je overal dezelfde kleuren terug komen bij de verschillende artikelen. Zo kun je zelf gemakkelijk een complete bedrijfsoutfit samenstellen.

 

Tricorp pakketten bestellen bij werkkledingbaas.

Werkkleding kunt u nu ook in een pakket bestellen bij werkkledingbaas. Wanneer u alle kleding nodig heeft in dit pakket bent u veel voordeliger uit dan dat u alle kleding appart gaat bestellen. Wij kunnen uw kleding in het Tricorp pakket bedrukken of borduren. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons sturen en dan maken wij binnen twaalf uur een digitale proef op maat. Heeft u verdere vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met ons verkoopteam op het nummer 0342 - 430 352 of stuur een mail naar info@werkkledingbaas.nl