Albatros

Albatros
View as Grid List
Page

Vertoond 1-24 of 113 resultaten

View as Grid List
Page

Vertoond 1-24 of 113 resultaten

Albatros biedt goede kwaliteit werkkleding. Bekijk ze hier online!

 

Albatros werkkleding komt uit Duitsland. Albatros bedrijfskleding is enkele jaren geleden gestart met een eigen unieke bedrijfskledinglijn, deze lijn hebben ze speciaal ontwikkeld voor agrarisch en zware werkzaamheden. 

De werkkleding Albatros beschermd je bij gevaarlijke en moeilijke situaties, de kleding is zo ontwikkeld dat het tegen een stootje kan en het ziet er ook nog eens gelikt uit. Door de comfortabele bedrijfskleding voelt uw personeel zich prettig en dat zorgt voor meer productiviteit en plezier op de werkvloer.

 

Albatros werkkleding bestellen bij werkkledingbaas

Wij van werkkledingbaas voorzien de Albatros werkkleding ook van bedrukking of borduring. Dit kan zijn uw bedrijfslogo of een andere opdruk. Onze eigen DTP studio maakt vrijblijvend een digitaal ontwerp. Werkkleding kunt u op onze website vinden en de werkschoenen van Albatros kunt u vinden op onze andere website werkschoenenbaas. Heeft u vragen over de werkkleding bel dan met onze verkoopafdeling op het nummer 0342 - 430 352 of stuur een mail naar info@werkkledingbaas.nl