Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
offerte mandje

Werkjassen

Rooster  Lijst 

Showing 1 to 12 of 1103 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster  Lijst 

Showing 1 to 12 of 1103 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Werkjassen van o.a. Herock, Snickers, Mascot, FHB en James and Nicholson.

 

Werkjassen of regenjassen zijn noodzakelijk voor uw eigen welzijn, veiligheid en gezondheid

Het dragen van werkjas of vest buiten of op de werkvloer is van groot belang voor uw eigen welzijn, veiligheid en gezondheid. Het inventariseren van eisen waaraan uw werkjas moet voldoen is onmisbaar bij het maken van de juiste keuze. Tijdens de inventarisatie gaat het om eisen op het gebied van pasvorm, doelmatigheid en normeringen in relatie tot uw arbeidsomstandigheden.

Wij kunnen uw werkjassen voor u voorzien van bedrijfslogo of andere bedrukking. Dit kan door middel van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld borduring, zeefdruk of transfer. U kunt op onze site vrijblijvend een offerte aanvragen en uw logo meesturen dan ontvangt u vrijblijvend een digitale proef en de prijsofferte. Wij verkopen onder andere: snickers werkjassen, herock werkjassen, mascot werkjassen, FHB werkjassen, james and nichols werkjassen en albatros werkjassen.

 

Werkjassen bestellen bij Werkkledingbaas

Werkkledingbaas heeft een groot assortiment werkjassen. Op onze website staan wel twintig verschillende merken. De werkjassen hebben een scherpe prijs en kunnen voor een scherpe prijs bedrukt worden. U werkjassen worden gratis geleverd. Voor meer informatie of vragen over de werkjassen neem dan contact op met ons verkoopteam op 0342 - 430 352 of stuur een mail naar info@werkkledingbaas.nl