Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
offerte mandje

Werkhemden

Rooster  Lijst 

Showing 1 to 12 of 32 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Showing 1 to 12 of 32 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Werkhemd met of zonder bedrukking van uw logo

Het werkhemd is een populair kledingstuk onder de bedrijfskleding. Deze werkhemden mogen vies worden en zijn van een stevig materiaal gemaakt wat daar goed tegen kan. Door dit stevige materiaal gaan de hemden niet zo snel kapot en doet de werknemer er dus veel langer mee.

De werkhemden zijn breed inzetbaar in diverse sectoren. Verder zijn de werkhemden van werkkledingbaas erg comfortabel en hinderen zij de werknemers absoluut niet tijdens de werkzaamheden. Werkhemden kunnen bij ons bedrukt of geborduurd worden met uw eigen bedrijfs logo. Uw bedrukking wordt herkend en bekent bij het grotere publiek.

De werkhemden zijn dus niet alleen handig voor uw werknemers, maar ook voor u als werkgever. U zorgt er namelijk voor dat uw bedrijf onder de aandacht komt en blijft met de bedrukte werkhemden. Wij hebben een groot aanbod werkhemden van onder andere de merken Snickers, Herock, Mascott, Karlowsky, James and Nicholson en FHB werkkleding. Komt u er niet helemaal uit? neem dan contact op met onze verkoop afdeling op telefoon 0318 - 848121.