Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00
offerte mandje

Werkhemden

Rooster  Lijst 

Showing 1 to 12 of 43 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster  Lijst 

Showing 1 to 12 of 43 total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Werkhemden van zes verschillende merken. Bekijk ze hier online!

 

Het werkhemd is een populair kledingstuk onder de bedrijfskleding. Deze werkhemden mogen vies worden en zijn van een stevig materiaal gemaakt wat daar goed tegen kan. Door dit stevige materiaal gaan de hemden niet zo snel kapot en doet de werknemer er dus veel langer mee.

De werkhemden zijn breed inzetbaar in diverse sectoren. Verder zijn de werkhemden van werkkledingbaas erg comfortabel en hinderen zij de werknemers absoluut niet tijdens de werkzaamheden.

De werkhemden zijn dus niet alleen handig voor uw werknemers, maar ook voor u als werkgever. U zorgt er namelijk voor dat uw bedrijf onder de aandacht komt en blijft met de bedrukte werkhemden.

 

Werkhemden bij werkkledingbaas

Wij hebben een groot aanbod werkhemden van onder andere de merken Blaklader, Clique, Havep, Herock, James and Nicholson en Mascot. Werkhemden kunnen bij ons bedrukt of geborduurd worden met uw eigen bedrijfs logo. U maakt een offerte en stuurt daarbij het logo wat u bedrukt wil hebben. Binnen twaalf uur maken wij een digitaal voorbeeld. Heeft u vragen? Bel dan met ons verkoopteam 0342 - 430 352 of stuur een mail naar info@werkkledingbaas.nl